Staafaband - Free Download Music 2016

Stafaband Gudang Lagu Free Download Mp3 And Play Online Music Video

HOME BROWSE NEW SONG

Lirik Lagu NDX A.K.A - Kimcil Kepolen

pancene koe pabu nuruti ibmu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
pancene koe pabu nuruti ibmu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

yonek koe ra iso trimo opo enenge
gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
pancen koe konco neng atimu wuto
menang rupo moto bondo kui pancen koe

aku wes ra betah ngrasake sifatmu
mending aku tak pisah ninggalke sliramu
ojo rumongso bisa nek koe ora iso
atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

pancene koe pabu nuruti ibmu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

pancene koe pabu nuruti ibmu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

List Category Mp3

Lirik Lagu | Lagu Daerah | Top Love Reggae
^Top - Sitemap - Disclaimer - Contact Us
stafabandmp3.id
© 2016 Powered by Galauers